hu
 
Szombat, 2024. Július 27.
Új játszóterek Sepsiszentgyörgyön
2009.10.22
Elkészült az Olt utcai játszótér – számolt be Antal Árpád András polgármester, hozzátéve, hogy a Jövő utcai játszótéren már csak a kavicsot kell elteríteni, vagyis a napokban már használni lehet a létesítményt. A városháza munkatársai, közösen az EMI tagjaival és vállalkozókkal, dolgoznak a Testvériség utcai játszótéren, amely mellett egy kis parkocskát is kialakítanak.
Székely kapuk Kilyénben és Szotyorban
2009.10.22
Kilyénben és Szotyorban új, lehetőleg székely kapuk állításához nyújtana támogatást a sepsiszentgyörgyi önkormányzat – jelentette be Antal Árpád András polgármester, aki elmondta, pályázatot hirdet a városháza, amelyre ez év december 15-ig jelentkezhetnek az érdeklődők.
Kutyamenhely Szépmezőn
2009.10.16
Működőképes a Polgármesteri Hivatal és a Nez Perce Egyesület által létrehozott kutyamenhely Szépmezőn. A létesítményt pénteken délelőtt a sajtó jelenlétében avatta fel Antal Árpád András polgármester, aki azt is kijelentette ő maga is hamarosan örökbe fogad egy kutyát a menhelyről. A város vezetője megköszönte az egyesület munkáját, kiemelve azokat a támogatókat, akik pénzzel vagy egyéb hozzájárulással segítették a menhely létrehozását.
Közönségtalálkozó Lengyel László politológussal és közgazdásszal
2009.10.15
Dr. Lengyel László magyarországi politológus és közgazdász nevével fémjelezett Visszatekintés a rendszerváltás óta eltelt húsz évre című közönségtalálkozóra kerül sor 2009. október 21-én, szerdán 18.00 órai kezdettel a Székely Nemzeti Múzeum Bartók termében, Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatalának, Kovászna Megye Tanácsának, a Magyar Köztársaság Csíkszeredai Főkonzulátusának és a Magyar Köztársaság Koordinációs Központjának szervezésében.
Közvita Sepsiszentgyörgy zászlójáról
2009.10.12
Október 12-től Sepsiszentgyörgy polgármesteri hivatalában és az önkormányzat honlapján is (www.sepsiszentgyorgyinfo.ro) megtekinthető lesz a város zászlójának tervezete – tájékoztatott Antal Árpád András polgármester.
Hét és fél milliárd lej kormányalapokból a Vitéz Mihály téri munkálatok folytatására
2009.10.09
Csütörtöki sajtótájékoztatóján Antal Árpád elmondta, két napon át Bukarestben különféle minisztériumokban lobbizott kormánytámogatásokért. A polgármester két nap alatt három miniszterrel találkozott és sok városi projektre kapott támogatási ígéretet a környezetvédelmi, turisztikai, fejlesztési és területrendezési minisztériumoktól.
Antal Árpád András polgármester válaszol Gazda Zoltán tanácstag felvetéseire
2009.10.06
Tisztelt Gazda Zoltán,

Köszönöm hozzám intézett levelét.
Nagyon szívesen válaszolok minden felvetetett kérdésére, tekintve hogy a város ügyeivel kapcsolatos átláthatóságot az önkormányzati munka részének tekintem. Köszönöm türelmét, melyet azalatt tanúsított amíg a kérdéseivel kapcsolatos anyagot összeállítottam, a továbbiakban kérdéseire szeretnék választ adni, számszerű adatokkal pontosítva.