hu
 
Péntek, 2024. Április 19.
Képviselő nélkül az őrkőiek
2010.11.12

Sürgősen megoldandó probléma elé került Sepsiszentgyörgy önkormányzata, Minekutána Dima Mihály, az Amenkha Egyesület elnöke néhány hete bejelentette Antal Árpád András polgármesternek, hogy családjával kitelepül Svédországba.

Pályáznak Kilyén és Szotyor csatornázására
2010.11.12

Egyhangúlag hagyta jóvá csütörtöki ülésén a sepsiszentgyörgyi képviselő testület Kilyén és Szotyor csatornahálózatának korszerűsítésére vonatkozó megvalósíthatósági tervet, illetve azt, hogy Sepsiszentgyörgy pályázatot nyújtson be erre a célra a Környezetvédelmi Alaphoz.

A kirabolt transzformátorházak miatt szünetel a közvilágítás
2010.11.12

Sajnálatosnak nevezte Antal Árpád András polgármester, hogy a feltört és kirabolt transzformátorházak miatt átmenetileg nincs villanyáram a Nagy György és a Strand utcákban.

Átalakítják és bővítik az '56-os emlékparkot
2010.11.12

Jövőre, az 1956-as forradalom 55. évfordulójára felújítják és átalakítják a Kónya Ádám Művelődési Ház kertjében található emlékparkot.

Büntetni fogják a köztéri autóértékesítést
2010.11.05

A megyeszékhelyi önkormányzat egy olyan határozattervezeten dolgozik, amely elejét veszi annak, hogy az autótulajdonosok értékesítési céllal parkoljanak a város utcáin és járdáin.

Pályázat csatornázásra Kilyénnek és Szotyornak
2010.11.05

Szennyvízcsatorna-hálózat kiépítését tervezi a sepsiszentgyörgyi önkormányzat Kilyénben és Szotyorban, ennek a finanszírozást a Környezetvédelmi Alapból elnyert támogatásból szeretné megoldani.

Déván jártak a sepsiszentgyörgyi diákok
2010.11.04

Közel ötven sepsiszentgyörgyi fiatal látogatta meg október folyamán dévai diáktársait, akikkel a nyár folyamán együtt táboroztak a Benedek-mezőn.

Halottak napi forgalomátirányítás
2010.10.28

A polgármesteri hivatal felkészült a Halottak Napjára, akárcsak tavaly, idén is a Vojkán utca meghosszabbítását lehet használni. A tavalyi visszajelzések alapján jó döntés volt – jelentette be Antal Árpád András polgármester.