hu
 
Péntek, 2024. Május 03.
Eladják a szépmezői tömbházlakásokat
2010.10.22

Az önkormányzat eladná a szépmezői tömbházlakásokat – jelentette be sajtótájékoztatóján Antal Árpád András polgármester. „A 140 lakást most értékeltetjük fel, piaci ár alatti, de azért a piaci értéket megközelítő összeget szabnánk meg.

Az Állomás utcában is folytatják a hőszigetelést
2010.10.22

Az Állomás utcai lakók többsége egyetért azzal, hogy folytassák a tömbházaknál már elkezdett hőszigetelési munkálatokat, azzal a feltétellel, hogy a lakótársulások törlesztik a rájuk eső húsz százalékos önrész felét – jelentette be Antal Árpád András polgármester.

Idén is kiosztják a Szent György-ösztöndíjakat
2010.10.22

Idén második alkalommal hirdet Szent György-ösztöndíjat Sepsiszentgyörgy tanácsa. A kiválósági ösztöndíj olyan végzős diákok támogatását szólgálja, akik nemcsak kiemelkedő tanulmányi eredményeket értek el, hanem egyéb tevékenységükkel már a gimnáziumi évek során bizonyítottak.

Ünnepi megemlékezés az ’56-os forradalom tiszteletére
2010.10.20

Program

2010. október 22., péntek

19.00    Tamási Áron Színház nagyterme

Ünnepi hangverseny az ’56-os forradalom tiszteletére • Georgius és Csíki Kamarazenekar • Karnagy: Werner Gábor, Budapest...

 

Székelyföld segít
2010.10.19

Kovászna Megye Tanácsa és Sepsiszentgyörgy Helyi Tanácsa 3-3 millió forintnak megfelelő lejt adományoz a magyarországi vörös iszap katasztrófa károsultjainak megsegítésére. A megye és a város vezetői a következő tanácsüléseken javasolják az összeg elkülönítését erre a célra.

Sínen a szépmezői ipari park
2010.10.18

Novemberben nyolc, Regionális Operatív Programból finanszírozott pályázat szerződését írja alá az önkormányzat a Regionális Fejlesztési Minisztériummal. Ezek összértéke megközelíti a 20 millió eurót.

Hatalmas sikert arattak A Csárdáskirálynő fiatal tehetségei!
2010.10.15

Három új beállót ünnepelt a közönség október 7-én este A Csárdáskirálynőben. A Szilviaként bemutatkozó Bordás Barbara, illetve az Edvint játszó Boncsér Gergely már ismerősek lehettek a nézőknek, míg az erdélyi származású Dancs Annamari, aki Stázit alakította, ebben az előadásban debütált az Operettszínházban.

Újra óvodások látogattak a Polgármesteri Hivatalba
2010.10.14

Újra különleges vendégeket fogadott Antal Árpád András polgármester. Ezúttal a Hófehérke Óvodából egy iskolai előkészítő csoport látogatott a sepsiszentgyörgyi Polgármesteri Hivatalba. A kicsik rajzokkal ajándékozták meg a polgármestert és gyerekdalokat adtak elő.