hu
 
Kedd, 2024. Április 30.
Tiszta Sepsiszentgyörgyöt – tematikus ellenőrzések a városban
2010.07.29

Ellenőrizni és bírságolni fogják a szemetelőket, koldulókat, tilosban parkolókat, ugyanakkor szeretnék azonosítani azokat, akik rongálják a táblákat és szemeteseket, mert kezdett jelenséggé válni Sepsiszentgyörgyön – hangsúlyozta sajtótájékoztatóján Antal Árpád András.

Hivatalos a Petőfi utca Sepsiszentgyörgyön
2010.07.29

Életbe lépett az a tanácshatározat, mely jóváhagyta az 1918. December 1. utca első két szakaszának átnevezését Petőfi és Eminescu szakaszokra. Antal Árpád András polgármester elmondta, örvendetes hogy ezután lesz Petőfi utca Sepsiszentgyörgyön.

Bolgár győzelem a 4. Székely Kerékpáros Körversenyen
2010.07.26
Evgenij Gerganov (Hemus – 1896 - Vivelo) sikerével zárult a 4. Székelyföldi Kerékpáros Körverseny, ám a házigazda Tusnád Cycling Team egyik kerekesének is jutott a megkülönböztetett mezből: az olasz Bruno Rizzi ölthette magára végérvényesen a legjobb hegymenőnek járó, Csíkszereda feliratú sárga trikót.
Háromszék kupa Sepsiszentgyörgyön
2010.07.26

61-en neveztek be a 4. Székelyföld Kerékpáros Körverseny alkalmából, Sepsiszentgyörgyön megszervezett amatőr kerékpárversenyen. A szombati eseményen a legfiatalabb korosztályban kettős szentgyörgyi siker született Attl Róbert és Kolozsi Beáta Kinga révén.

Székelyföld Kerékpáros Körversenye - Szökés az első pár kilométeren
2010.07.24
Tíz óra előtt pár perccel rajtolt el ma a Székelyföld Kerékpáros Körversenyének harmadik szakasza, a „Királyetap”. A Csíkszereda északi kijáratánál adott technikai rajtot követően már Csicsóban megszökött két ukrán kerekes, Martyinenko Alexander (ISD Donyeck) és Popov Dimitro (Kolls).
Székelyföld Kerékpáros Körversenye - Eséssel zárult a második szakasz
2010.07.24
A bukások napja volt péntek a 4. Székelyföld Kerékpáros Körversenyen. A második szakasz első hegymászását, a Nyerges-tetőt követő lejtőn a német Kraus Sven (Corratec) egy kanyart elvétett és egy négy méteres árokba esett.
Székelyföld Kerékpáros Körversenye - I. szakasz - Popkov a győztes
2010.07.22
A címvédő ukrán Vitalij Popkov győzelmével ért véget a 4. Székelyföld Kerékpáros Körverseny első szakasza. A mezőny Gyimesközéplokról rajtolt, áthaladt Csíkszeredán, majd Fenyéd és Gyergyószentmiklós érintésével a Pongrácz-tetőn a hegyibefutóval ért véget a versenyzők számára az első szakasz.
Ideiglenes útlezárás
2010.07.22
Felhívjuk figyelmüket, hogy sportesemények miatt július 23-24. között Sepsiszentgyörgy több pontján korlátozzák a gépkocsiforgalmat. Kérjük, ne hagyják parkoló gépkocsijukat az érintett utcákban az események idején.