hu
 
Kedd, 2024. Április 30.
Újabb lépés a kis lőtér ügyében
2010.07.02

Megtörtént az első lépés azért, hogy a kis lőteret átvegye a város, miután a tanács tegnap jóváhagyta az ANL-tömbházak építéséhez szükséges városrendezési terv előtanulmányát.

Módosult a rendelők bérleti díja
2010.07.02

A törvényes előírásoknak megfelelően havonta egy eurót kell négyzetméterenként fizetniük a háziorvosoknak az általuk bérelt rendelőkért, az eddigi évi egy euró/ négyzetméter helyett.

Szigorítások a szociális otthonokban
2010.07.02

A szolgáltatások törlesztésében is részt kell vállalniuk ezután a sepsiszentgyörgyi szociális otthonokban lakóknak – döntött tegnap a megyeszékhely tanácsa.

Beindult a Gyere Haza-program
2010.07.02

Nehézségek árán, de lassanként beindul a Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala által tavaly bejelentett, a fiatal értelmiségiek visszacsalogatását célzó Gyere Hazaprogram.

Korszerűsítik Sepsiszentgyörgy vasútállomását
2010.07.02

Teljes körű felújítási és korszerűsítési munkálatok kezdődhetnek el hamarosan a megyeközponti vasútállomás épületén, illetve az ingatlan előtti téren. Sepsiszentgyörgy Városi Tanácsa szerdai ülésén hagyta jóvá azt a célszerűségi előtanulmányt, amely szükséges ahhoz, hogy az önkormányzat uniós forrásokért folyamodjon a munkálatok finanszírozására.

Valamivel több pénz
2010.07.02

Költségvetés-átcsoportosítást hoztak a változások

A kormánytámogatással, idén még több tömbház kaphat új külsőt a hőszigetelés révén
Az idei év első költségvetéskiigazításáról döntött szerdán Sepsiszentgyörgy Városi Tanácsa.

Jecza Péter szobrászművész NIKE II. című alkotásának avatója
2010.07.01
Szeretettel meghívjuk, vegyen részt Jecza Péter szobrászművész NIKE II. című alkotásának avatóján 2010. július 6-án, 19 órától kezdődően az Erzsébet parkban, a tó mellett.
Felmérik az ügyfelek elégedettségét
2010.06.25

Az ügyfél-elégedettség mérését tűzte ki céljául a sepsiszentgyörgyi polgármesteri hivatal. Antal Árpád András polgármester a kezdeményezéssel kapcsolatosan kifejtette, fontosnak tartja, hogy a város polgárai elégedettek legyenek a hivatalban nyújtott szolgáltatásokkal.