hu
 
Csütörtök, 2024. Április 25.
Első alkalommal jön Sepsiszentgyörgyre a csíksomlyói nosztalgiavonat
2010.05.21
Antal Árpád András, Sepsiszentgyörgy polgármestere tisztelettel meghív minden sepsiszentgyörgyi és háromszéki lakost, hogy május 24-én, hétfőn 10:03 perckor közösen köszöntsük a vasútállomáson a hazatérő csíksomlyói nosztalgiavonatot. A nosztalgiavonat 10 percet áll Sepsiszentgyörgyön.
Folytatják a javításokat városszerte
2010.05.17
Hozzáfogtak a Romulus Cioflec, a Templom, a Május 1 utca mellékutcáinak a közművesítéséhez. Jelenleg a Gát utcában dolgoznak a munkások.
A fizetéscsökkentés miatt értékes emberek mehetnek el
2010.05.17
Nem világos, hogyan is képzeli el a kormány a közalkalmazottak fizetésének csökkentését– nyilatkozta csütörtökön Antal Árpád-András polgármester.
Vállalkozóbarát Sepsiszentgyörgy
2010.05.17
Beruházás-ösztönző csomagot készít elő az önkormányzat

A válság hatásai a megyeközpontban is jócskán érezhetőek, ezek leküzdésére Antal Árpád-András polgármester jelenleg egy határozattervezeten dolgozik, amellyel a városban megtelepedő beruházóknak szeretne kedvezménycsomagot biztosítani.
Új játszóterek Sepsiszentgyörgyön
2010.05.17
Idén tíz új játszótér épül Sepsiszentgyörgyön – számolt be Antal Árpád-András polgármester, aki elmondta, nagyon fontos, hogy a gyerekek számára európai normáknak megfelelő, biztonságos, fából készült játszótereket biztosítsanak.
Sepsiszentgyörgyre látogatott a lengyel nagykövet
2010.05.17
Kedden Antal Árpád-András polgármester vendége volt Wojciech Zajaczkowski lengyel nagykövet és Tomasz Wisniewski, a követség gazdasági kérdésekkel foglalkozó első titkára.
Hiánypótló Székelyföld Napok
2010.05.14
Első alkalommal szervez összehangolt rendezvénysorozatot Hargita, Maros és Kovászna megye május 13-a és 21-e között – ennek kapcsán tartottak pénteken délelőtt sajtótájékoztatót Sepsiszentgyörgyön a szervezők.
Zöldenergia Sepsiszentgyörgyön
2010.05.10
Naperőmű létrehozását tervezi a megyeszékhely önkormányzata

Múlt pénteken, azaz április 30-án nyújtotta be Sepsiszentgyörgy önkormányzata azt a pályázatot, amely elektromos energiát előállító naperőmű létrehozásáról szól.