hu
 
Folytatják a parkolók kialakítását városszerte
2010.06.11
Újabb parkolók kialakítását végzi az önkormányzat Sepsiszentgyörgyön. 22 parkolót adtak át a napokban a Sajtó utcában, további 28 kialakításán dolgoznak az Ifjúság sétányon, és egy 15 férőhelyes parkolót készítenek elő a Fáklya utcában.
Nem áll le a hőszigetelés
2010.06.11

A válság szülte helyzet ellenére folytatódik a régi tömbházak hőszigetelése Sepsiszentgyörgyön. Különböző híresztelések kapcsán, melyek szárnyra kaptak a lakosság körében, Antal Árpád András polgármester szükségesnek tartotta tisztázni, hogy a Császár Bálint utcában élőknek nem kell amiatt aggódniuk, hogy saját zsebből kell kifizetniük a munkálatok teljes árát.

Első díj a zöldövezetekért
2010.06.11

Országos első hellyel díjazta Sepsiszentgyörgyöt a Környezetvédelmi Minisztérium a parkosítás- és növénybarát politikája kapcsán. A szaktárca már negyedik alkalommal osztotta ki a díjat, a „Millió ember, millió fa” kampányt követően.

Székely Nemzeti Vágta megszervezését tervezi Háromszék
2010.06.11

Erdélyből két háromszéki település vett részt a Budapesten megszervezett Nemzeti Vágta elnevezésű rendezvényen, amely a magyar települések legnagyobb seregszemléjének számít.

Szakmaiság és a számok szorítása
2010.06.08
A napokban politikai hátszelű felvetések láttak napvilágot Bocsárdi László úgynevezett menesztésével kapcsolatosan a helyi sajtóban. Politikai ellenfeleim Bocsárdi Lászlót maguk előtt pajzsként tartva próbáltak engem újfent ellehetetleníteni, mint megannyiszor máskor. Ezúttal is, mint előző alkalmakkor, tényszerűen fogok az engem és a személyemen keresztül az önkormányzatot ért vádakra válaszolni.


Új teniszpályák épülnek Sepsiszentgyörgyön
2010.06.03
Társulási szerződést kötött Sepsiszentgyörgy önkormányzata a Sepsi Ad Cosntructii kft-vel, amely sportközpontot épít a Vadász utcában.
Székelyföldi székhelye is lesz a Barabás Miklós Céhnek
2010.06.03
A képzőművészeket tömörítő Barabás Miklós Céh sepsiszentgyörgyi fiókjának székhelyet biztosít a város – erről döntött a helyi tanács májusi soros ülésén.
Régi adósságot törleszt Sepsiszentgyörgy – év végére aszfaltszőnyeget kap a Dózsa György utca
2010.06.03
Sepsiszentgyörgy önkormányzata olyan utcák közművesítését, aszfaltozását kezdte meg, amelyek tulajdonképpen a város legrégebbi utcái közé tartoznak, de eddig kimaradtak a modernizációs folyamatból. Ilyen többek között a Dózsa György utca, ahol tavaly elvégezték a közművesítést, idén pedig befejezik a teljes modernizálást.