hu
 
Péntek, 2024. Május 17.
Szentgyörgy is része a fejlesztési programnak
2011.06.03

Sepsiszentgyörgy is pályázatokat nyújtott be a Turisztikai és Vidékfejlesztési Minisztériumáltal az év elején meghirdetett Országos Vidékfejlesztési Programra.

Továbbra is jól halad a hőszigetelési program
2011.06.03

Eddig közel nyolcszáz lakrészt hőszigeteltek Sepsiszentgyörgyön, a tömbházak országos hőszigetelési programjának keretén belül – jelentette be csütörtökön Antal Árpád András polgármester.

Önkormányzati segítség a jelzáloghiteleseknek
2011.06.03

Magyarországi mintára a fizetésképtelen jelzáloghitelesek segítségére kíván sietni Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala. Erről Antal Árpád András polgármester számolt be, elmondva, hogy tárgyalásokat kezdeményeztek a megyeszékhelyi bankfiókokkal, és az egyik pénzintézettel már el is kezdődött az egyeztetés.

Útlezárás a gyermeknapi rendezvények miatt
2011.05.30

Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala felhívja a lakosság figyelmét, hogy  2011. június 1-jén, szerdán, a gyermeknapi rendezvények miatt, 8:00 és 20:00 óra között lezárják az autós forgalmat a következő helyeken:

Adománygyűjtés a prágai Szent György-szobor másolatára
2011.05.27

Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala adománygyűjtést szervez a prágai sárkányölő Szent György-szobor másolatának felállítására. A Szent György Napokon induló féléves akció célja a sokak által régen várt klasszikus Szent György-szobor leleplezése Sepsiszentgyörgy városként való említésének 550. évfordulóján.

Jó ütemben haladnak a 12-es országút munkálatai
2011.05.27

A második aszfaltréteg leöntésének is nekifogott a Sepsiszentgyörgyön áthaladó 12-es számú országút korszerűsítését végző vállalat – jelentette be Antal Árpád András polgármester, hozzátéve, hogy időközben elkészült az Olthíd Állomás negyed felőli hídfőjénél található körforgalom átalakítási terve is...

Nemzetközi porondra vihetik a lőtér ügyét
2011.05.27

A román hadseregnek kedden, a megyeszékhelyi lőtéren tartott gyakorlata, amely során az egész városban hallani lehetett az ágyúzást, a teljes lakosság felháborodását kiváltotta, ezért sürgősen megoldást kell találnunk – jelentette be csütörtökön Antal Árpád András polgármester.