hu
 
Hétfő, 2024. Április 29.
Elbírálták a kulturális pályázatokat
2013.02.18

Megvannak a 2013-as év első félévére szóló kulturális pályázatok nyertesei. A sepsiszentgyörgyi önkormányzat idén is négy kategóriában hirdette meg a pályázatokat: művelődési, ifjúsági, multikulturális, valamint székely értékek népszerűsítése tárgykörökben.

Közel 5,5 tonna hulladékot gyűjtöttek a mikósok
2013.02.09

Az első iskolai szelektív hulladékgyűjtő verseny a várakozásokon felüli sikernek örvendett Székely Mikó Kollégium diákjainak körében: tíz osztály négy teherautónyi, azaz 5393 kilogramm szelektíven gyűjthető hulladékot adott le a Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala által szervezett vetélkedőn.

Egyre vonzóbb Sugásfürdő
2013.02.08

Sikeresnek bizonyult a beléptető-rendszer

A Sepsiszentgyörgyhöz tartozó Sugásfürdőn az idei síszezonban igencsak szép számban fordultak meg a téli sportok kedvelői.

Szavazás a költségvetésről
2013.02.08

Vasárnapig még beleszólhatunk abba, hogy a 2013-as költségvetés a városlakók szemszögéből milyen prioritások szerint álljon össze, melyek a legfontosabb teendők, problémák, amelyeket a sepsiszentgyörgyi önkormányzatnak kiemelten kell idén kezelnie.

Jutalmazzák a legtöbb szelektíven gyűjtött hulladékot leadó osztályt
2013.02.07

Sepsiszentgyörgy harcba száll az Újrahasznosítás városa címért

Iskolai szelektív hulladékgyűjtő versenyt szervez a következő három hét folyamán Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala partnerségben a Tega Rt.-vel.

Könyvbemutató: Háromszék kis természetkalendáriuma
2013.02.04

Tisztelettel meghívjuk a Háromszék Vármegye kiadó legfrissebb kiadványának bemutatójára február 6-án, szerdán délután 18 órától, a sepsiszentgyörgyi Olt utcai Bastion vendéglőbe.

A kultúrturizmus jegyében szervezik a 22. Szent György Napokat
2013.01.31

Elkezdődött a 22. Szent György Napok szervezése, a csapat azt állítja: az idei jobb lesz mint a tavalyi, az értékekre építenek, és rendezettebbé teszik az ipari cikkek vásárát is. A kulturális héten az Oscar-díjas filmből készült Kramer kontra Kramer című darab a listavezető, hétvégén az legaktuálisabb román zenekarok, valamint a magyar kedvencek koncerteznek majd.

Korszerű kirándulóhelyet a városnak
2013.01.25

Szelektíven gyűjtött hulladékból érték

Sepsiszentgyörgy önkormányzata is részt vesz abban az országos szelektív hulladékgyűjtő versenyben, amelyet az Eco-Rom Ambalaje Rt. indított tavaly ősszel.