hu
 
Szerda, 2024. Április 24.

Töltse ki a népszámlálási kérdőívet, és fogyasszon el egy kávét!

2022.05.11

Vasárnapig még zajlik a népszámlálás önkitöltős szakasza

Sepsiszentgyörgy Önkormányzata a helyi vendéglátóipari egységekkel közösen egy-egy kávéval ajándékozza meg mindazokat, akik vasárnapig részt vesznek a népszámlálás önkitöltős szakaszán, és az összeírópontok egyikén kitöltik az online kérdőíveket. Az ajándék kávéval a Polgármesteri Hivatal célja arra buzdítani a lakókat, hogy minél többen éljenek a lehetőséggel.

Mindazok a sepsiszentgyörgyiek, akik május 15-ig, vasárnapig a tíz összeírópont egyikén töltik ki a kérdőívet, egy igazolást kapnak, amelyet egy-egy kávéra válthatnak be a következő vendéglátóipari egységek valamelyikében: News Cafe, Gado Gourmet Bistro, INdiVino, Szimpla Sepsiszentgyörgy vagy M&M Cake Express. A kávékat szerdáig, május 18-ig lehet beváltani. 

A sepsiszentgyörgyi lakosok több mint 53 százaléka már online kitöltötte a kérdőíveket. Az Önkormányzat arra biztatja a lakókat, hogy amennyiben még nem tették meg, akkor vegyenek részt az önkitöltős szakaszban, és töltsék ki online a kérdőíveket. A segítőpontokon a kitöltés csupán néhány percet vesz igénybe, és biztos, hogy érvényesek lesznek az űrlapok.

Figyelem! A száraz növényzet égetését a törvény tiltja!
2024.04.24

Sepsiszentgyörgy Önkormányzata felhívja a figyelmet, hogy a törvény értelmében tilos az avar, nád, bokrok vagy bármilyen növényi hulladék elégetése a magán- és jogi személyeknek egyaránt.

Május 1-jén megnyitja kapuit az új Skatepark Sepsiszentgyörgyön
2024.04.22

Első nap 11 órától ingyenes lesz a belépés, május 2-tól naponta 9:00–22:00-ig tart nyitva a sportpálya

Új városnegyed épül az egykori tyúkfarm helyére Sepsiszentgyörgyön
2024.04.19

Sepsiszentgyörgy Önkormányzata egyetemi szintű duális oktatási központot és 96 szolgálati lakást épít európai uniós támogatással

Útlezárások a városünnep ideje alatt
2024.04.19

A lezárt terület áthaladó autobuszjáratok útvonalait ideiglesen módosítják, a Lábasház – Erzsébet park megállóhely a törvényszékhez költözik.

Miért szerelnek fel védőkorlátokat az Olt folyó gátján épülő új kerékpárút mentén? Lesznek-e gyalogos átkelőhelyek a bicikliúton?
2024.04.15

Folytatódik a tavaly elkezdett, hét kilométer hosszú aszfaltozott kerékpárút építése az Olt folyó töltésén