hu
 
Vasárnap, 2022. Május 22.

Töltse ki a népszámlálási kérdőívet, és fogyasszon el egy kávét!

2022.05.11

Vasárnapig még zajlik a népszámlálás önkitöltős szakasza

Sepsiszentgyörgy Önkormányzata a helyi vendéglátóipari egységekkel közösen egy-egy kávéval ajándékozza meg mindazokat, akik vasárnapig részt vesznek a népszámlálás önkitöltős szakaszán, és az összeírópontok egyikén kitöltik az online kérdőíveket. Az ajándék kávéval a Polgármesteri Hivatal célja arra buzdítani a lakókat, hogy minél többen éljenek a lehetőséggel.

Mindazok a sepsiszentgyörgyiek, akik május 15-ig, vasárnapig a tíz összeírópont egyikén töltik ki a kérdőívet, egy igazolást kapnak, amelyet egy-egy kávéra válthatnak be a következő vendéglátóipari egységek valamelyikében: News Cafe, Gado Gourmet Bistro, INdiVino, Szimpla Sepsiszentgyörgy vagy M&M Cake Express. A kávékat szerdáig, május 18-ig lehet beváltani. 

A sepsiszentgyörgyi lakosok több mint 53 százaléka már online kitöltötte a kérdőíveket. Az Önkormányzat arra biztatja a lakókat, hogy amennyiben még nem tették meg, akkor vegyenek részt az önkitöltős szakaszban, és töltsék ki online a kérdőíveket. A segítőpontokon a kitöltés csupán néhány percet vesz igénybe, és biztos, hogy érvényesek lesznek az űrlapok.

Látogathatók a szabadidős létesítmények Sugásfürdőn
2022.05.20

Május 20-tól változatos szabadidős program, kikapcsolódási lehetőség és egészségmegőrző szolgáltatás várja a kicsiket és nagyokat egyaránt Sugásfürdőn.

Népszámlálás: érvényességi ellenőrzőpont nyílik Sepsiszentgyörgy Főterén
2022.05.19

Május 20-tól a város főterén érvényességi ellenőrző pont nyílik, ahol pár másodperc alatt bárki ellenőrizheti a kérdőív kitöltésének helyességét. 

Ingyenes különjárattal vonatozhatnak az OSK-szurkolók a Román Kupa döntőjére
2022.05.17

A vonatot Sepsiszentgyörgy Önkormányzatának jóvoltából és a Sepsi OSK szervezésének köszönhetően vehetik igénybe azok a belépőjeggyel rendelkező szurkolók, akik előzetesen feliratkoznak. Ezt szerdán, május 18-án tehetik meg a Sepsi OSK stadion jegypénztárában, reggel 9:00 és 18:00 óra között. 

Egyéves születésnapját ünnepli a Lábbusz program
2022.05.17

Május 17-én volt egy éve, hogy Sepsiszentgyörgy Önkormányzata elindította a Lábbusz programot

Olvasásra ösztönzünk
2022.05.13

Gyermek és ifjúsági programok a SepsiBook-on