hu
 
Kedd, 2022. Július 05.

Szombaton kinyit a városi strand Sepsiszentgyörgyön

2022.06.08

A jegyárak a tavalyi szinten maradnak, a strandon naponta 9 órától 20 óráig várják a fürödni vágyókat

Június 11-én, szombaton kezdetét veszi az idei strandszezon Sepsiszentgyörgyön, ezért 9:00 órakor megnyitja kapuit a fürdőzni vágyók előtt a Sepsi Rekreatív által működtetett városi strand.

A jegyárak a tavalyi szinten maradnak, a Sepsi Card-al rendelkezőknek a belépőjegy idén is 24 lejbe kerül, szemben a más településekről érkező látogatókkal, akiknek 48 lejt kell majd fejenként fizetniük egy teljes árú jegyért. A kedvezményes jegy a helybéli kiskorúaknak, a 60 évnél idősebb és a fogyatékkal élő személyeknek 10 lejbe, más településről érkezőknek pedig 20 lejbe kerül.

A strandszezonra 90 napos bérlet is váltható, ez 151 lejbe kerül a sepsiszentgyörgyieknek, 302 lej más településről érkezőknek, valamint 101 lejbe kerül a kedvezményes bérlet a kiskorúaknak, a 60 évnél idősebbeknek és a fogyatékkal élőknek, 202 lej pedig a nem helybéli lakosoknak. A bérletek a városi uszodában és a Sugás SPA-ban is felhasználhatók.

Mindezek mellett 16:00 óra után a helyi lakosok 15 lejes, a más településekről érkezők pedig 30 lejes áron válthatnak jegyet. A nagycsaládos kártyával rendelkező személyek továbbra is 75 százalékos kedvezményben részesülnek a teljes értékű jegy árából.

A strand 5 különböző méretű, fűtött, köztük egy olimpiai méretű medencével várja a látogatókat, a teraszon pedig ételeket és frissítőket vásárolhatnak a látogatók. 

Sepsiszentgyörgy Önkormányzata emlékezteti a lakókat, hogy a népszámláláson való részvétel kötelező
2022.07.04

Az önkormányzat arra kéri a lakosokat, hogy a számlálóbiztosokat engedjék be otthonaikba, vagy vegyék fel velük a kapcsolatot

Sepsiszentgyörgyön épül meg az országban egyedülálló Kommunizmus Múzeuma
2022.07.01

A Helyi Tanács elfogadta az erre vonatkozó projekt benyújtását az országos helyreállítási alaphoz (PNRR), amely 11,4 millió euróval támogatja a múzeum megépülését

Jégcsarnok, hulladékgyűjtő ökoszigetek és 12 töltőállomás elektromos autók számára Sepsiszentgyörgyön
2022.06.30

A város fejlesztése érdekében Sepsiszentgyörgy Helyi Tanácsa több fontos határozattervezetet szavazott meg

Bölcső a hegyek között – Tamási Áron 125
2022.06.30

Szabadtéri kiállításmegnyitó Sepsiszentgyörgyön

Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala indokolt esetben sürgősségi segélyben részesíti a rászorulókat
2022.06.30

Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala a közösségi médiában tévesen megfogalmazott és elterjedt információk tisztázása érdekében tájékoztatja a lakókat a sürgősségi segély odaítélésének lehetőségéről, amelyet jól megindokolt esetben ítélnek oda az arra rászorulóknak.