hu
 
Szombat, 2024. Július 27.

Máté Bence előadásaival zárul a Vértelen vadászat című természetfotó kiállítás

2023.09.12

Máté Bence világhírű természetfotós előadásai zárják a Vértelen vadászat című nagyszabású kiállítást, melyet augusztus végétől szeptember 24-ig láthat a közönség Sepsiszentgyörgy főterén. A világhírű fotós öniróniával tűzdelt érdekes, humoros előadásokat ígér, amelyek tanulságos és egyben vidám élményt nyújtanak az egész családnak szeptember 23-án és 24-én 19:00 órától a Székely Mikó Kollégium konferenciatermében. 

Egy jól sikerült fotó mögött olykor többezer kattintás és több lesben töltött nap, vagy akár hónap áll, ennek tükrében az előadás biztosan érdekfeszítő kalandozás lesz, amelyen a fényképei háttértörténetéről és technikájáról is szó esik majd.

Az előadás kivételes lehetőséget kínál arra, hogy a közönség személyesen is megismerkedjen Máté Bencével, és elképesztő akciófotóin keresztül rácsodálkozzon a föld páratlanul gazdag vadvilágára.

Jegyeket személyesen a Városi Jegyirodában (kizárólag készpénzfizetéssel) vagy online az eventim.ro oldalon lehet vásárolni 30 lejért. Diákok és nyugdíjasok kedvezményesen válthatnak jegyet 15 lejért kizárólag a Városi Jegyirodában

Kezdetét vette a Com’ON Sepsi hatodik kiadása: Sepsiszentgyörgy ifjúsági részvételi programja ismét várja a kezdeményező fiatalokat.
2024.07.22

A Com’ON Sepsi ismét meghirdeti ifjúsági részvételi programját, amelynek keretében fiatalok informális csoportjai különféle projekteket valósíthatnak meg Sepsiszentgyörgy területén.

Gyors, biztonságos és környezetkímélő közlekedés Sepsiszentgyörgyön
2024.07.19

Ki ne szeretne hatékonyan, biztonságosan és kényelmesen eljutni a város egyik pontjából a másikba, legyen szó ügyintézésről, bevásárlásról, sportolásról vagy kikapcsolódásról? Mostantól ez bárki számára elérhetővé válik, hiszen indul a közösségi kerékpárkölcsönző rendszer és bővül a közszállítás.

16. Sportnapok – AKTÍV Sepsiszentgyörgy
2024.07.10

Egy év kihagyás után, 2024. szeptember 20-án újból elrajtol a Sepsiszentgyörgyi Sportnapok.

Idén is népszerű volt a SepsiClassic a közönség körében
2024.07.09

Vasárnap ért véget a másodjára megrendezett komolyzenei fesztivál Sepsiszentgyörgyön.

Június 29-én megnyitja kapuit a Csíki negyedi sportlétesítmény
2024.06.28

A beruházás célja, hogy Sepsiszentgyörgy egyik legnépesebb negyedében is megfelelő minőségű és mennyiségű szabad sportolási és játszási lehetőséget biztosítsanak az ott élő gyerekeknek, fiataloknak, felnőtteknek.