hu
 
Szerda, 2024. Június 19.

Máté Bence előadásaival zárul a Vértelen vadászat című természetfotó kiállítás

2023.09.12

Máté Bence világhírű természetfotós előadásai zárják a Vértelen vadászat című nagyszabású kiállítást, melyet augusztus végétől szeptember 24-ig láthat a közönség Sepsiszentgyörgy főterén. A világhírű fotós öniróniával tűzdelt érdekes, humoros előadásokat ígér, amelyek tanulságos és egyben vidám élményt nyújtanak az egész családnak szeptember 23-án és 24-én 19:00 órától a Székely Mikó Kollégium konferenciatermében. 

Egy jól sikerült fotó mögött olykor többezer kattintás és több lesben töltött nap, vagy akár hónap áll, ennek tükrében az előadás biztosan érdekfeszítő kalandozás lesz, amelyen a fényképei háttértörténetéről és technikájáról is szó esik majd.

Az előadás kivételes lehetőséget kínál arra, hogy a közönség személyesen is megismerkedjen Máté Bencével, és elképesztő akciófotóin keresztül rácsodálkozzon a föld páratlanul gazdag vadvilágára.

Jegyeket személyesen a Városi Jegyirodában (kizárólag készpénzfizetéssel) vagy online az eventim.ro oldalon lehet vásárolni 30 lejért. Diákok és nyugdíjasok kedvezményesen válthatnak jegyet 15 lejért kizárólag a Városi Jegyirodában

Forgalomkorlátozások péntek este a SEPSI Inst. RUN futóversenyen
2024.06.19

Kérjük a gépjárművezetőket, hogy kövessék a rendőrök és az útvonalon tartózkodó önkéntesek utasításait

Második alkalommal ad otthont komolyzenei fesztiválnak Sepsiszentgyörgy
2024.06.18

A tavaly nagy sikernek örvendő rendezvény után, idén újra sor kerül a SepsiClassic komolyzenei fesztiválra Sepsiszentgyörgyön július 4. és 7. között. A szervezők kiemelt célja, hogy ez alkalommal még inkább bevonják a közönséget, ezért most nagyobb hangsúlyt fektetnek a közösségi programokra, amelyekre a sepsiszentgyörgyi és az idelátogató zenerajongók is bátran bekapcsolódhatnak.

Folytatják a kóbor kutyák befogását Sepsiszentgyörgyön
2024.06.13

Június végéig tart az intenzív ellenőrzés. Május utolsó napjaitól kezdve a Szépmezői Kutyamenhely munkatársai Sepsiszentgyörgy minden negyedét sorra véve intenzíven keresték a kóbor kutyákat naponta 10-15 óra közt.

Robotok és egyéb érdekes találmányok a Magyar Feltalálók Napja című kiállításon
2024.06.10

A sepsiszentgyörgyi Székelyföldi Hírközlési Örökség Egyesület a magyar feltalálók napja alkalmából harmadik alkalommal szervez kiállítást, amelyet június 13­­–15. között tekinthetnek meg az érdeklődők.

Június 10-től lehet jelentkezni Sepsiszentgyörgy Önkormányzatának idei gyakornoki programjára
2024.06.06

Június 10. és 23. között jelentkezhetnek Sepsiszentgyörgy Önkormányzatának gyakornoki programjára azok a fiatalok, akik most folytatják vagy nemrég fejezték be az egyetemi tanulmányaikat.