hu
 
Kedd, 2024. Július 16.

Forgalomkorlátozások péntek este a SEPSI Inst. RUN futóversenyen

2024.06.19

Sepsiszentgyörgy Önkormányzata és a Green Race Sportklub Egyesület tájékoztatja a sepsiszentgyörgyieket, hogy a SEPSI Inst. RUN futóverseny biztonságos lebonyolítása érdekében pénteken forgalomkorlátozás lesz érvényben a belváros több utcájában.

Ennek értelmében 17:30-tól a verseny végéig (20:00 óra körül) a következő utcákat zárják le a az autós forgalom elől: Gróf Mikó Imre utca (a Gödri Ferenc utca és a Szabadság utca között), Gábor Áron utca, Szabadság utca, Kórház utca (a Vasile Goldiș utca és a Szabadság utca között), Kós Károly utca (a Szabadság utca és az Andrei Șaguna között), Táncsics Mihály utca, Gyár utca és Victor Babeș utca.

Továbbá 15:00 órától a verseny végéig lezárják a parkolókat a Kós Károly utcában, a Gábor Áron utcában és a Szabadság utcában. 

Kérjük a gépjárművezetőket, hogy kövessék a rendőrök és az útvonalon tartózkodó önkéntesek utasításait.

Az első alkalommal megrendezett SEPSI Inst. RUN futóverseny pénteken 18 órától kezdődik, a versenyzők a város Főteréről rajtolnak. Az útvonal Sepsiszentgyörgy néhány reprezentatív épületét is érinti, többek között az egykori dohánygyárat, a Székely Nemzeti Múzeumot, a vadászmúzeumot, a megyei könyvtárat és a polgármesteri hivatal épületét.

A megmérettetés három versenyszámára: az 5 kilométeres távra, a 10 kilométeres távra vagy a nordic walkingra közel 200-an iratkoztak.

16. Sportnapok – AKTÍV Sepsiszentgyörgy
2024.07.10

Egy év kihagyás után, 2024. szeptember 20-án újból elrajtol a Sepsiszentgyörgyi Sportnapok.

Idén is népszerű volt a SepsiClassic a közönség körében
2024.07.09

Vasárnap ért véget a másodjára megrendezett komolyzenei fesztivál Sepsiszentgyörgyön.

Június 29-én megnyitja kapuit a Csíki negyedi sportlétesítmény
2024.06.28

A beruházás célja, hogy Sepsiszentgyörgy egyik legnépesebb negyedében is megfelelő minőségű és mennyiségű szabad sportolási és játszási lehetőséget biztosítsanak az ott élő gyerekeknek, fiataloknak, felnőtteknek.

Forgalomkorlátozások péntek este a SEPSI Inst. RUN futóversenyen
2024.06.19

Kérjük a gépjárművezetőket, hogy kövessék a rendőrök és az útvonalon tartózkodó önkéntesek utasításait

Második alkalommal ad otthont komolyzenei fesztiválnak Sepsiszentgyörgy
2024.06.18

A tavaly nagy sikernek örvendő rendezvény után, idén újra sor kerül a SepsiClassic komolyzenei fesztiválra Sepsiszentgyörgyön július 4. és 7. között. A szervezők kiemelt célja, hogy ez alkalommal még inkább bevonják a közönséget, ezért most nagyobb hangsúlyt fektetnek a közösségi programokra, amelyekre a sepsiszentgyörgyi és az idelátogató zenerajongók is bátran bekapcsolódhatnak.