hu
 
Szerda, 2024. Május 22.

Szabadon Eladom zenekar a KultúrPark színpadán: slágerszerű, igényes stíluskavalkád

2021.08.05 19:00 - 21:00

Augusztus 5-én, 19:00 órától a Szabadon Eladom csapata először mutatkozik be a nagyközönség előtt a KultúrPark színpadán.

A Szabadon Eladom zenekar Tinca Teddy blues gitáros és Tamás Dénes író kezdeményezésére verbuválódott, miután a két alkotóművész még 2019-ben, a sepsiszentgyörgyi Színházbüfében eldöntötte, hogy együttműködik egy zenés könyv létrehozásában, illetve kiadásában. Mindkettőjük számára kihívást jelentett az ötlet, hiszen elhatározták, hogy megalkuvás nélkül, viszont populáris, „slágerszerű” dalokban, dalszövegekben – mindvégig az igényesség mellett kitartva – fogalmaznak meg időszerű történéseket, életérzéseket. A csapat a dalok megszületésével párhuzamosan kiegészült Pálffy Tibor színésszel, énekessel, Könczey Jenő jazz zongoristával, Benedek István basszusgitárossal és Pál Gábor dobossal.

A stílus a zenészek elmondása szerint „slágerszerű igényes ötvözet”, a dalok pedig egyszerre hétköznapi és sajátos életérzésekből születtek/születnek. A Szabadon Eladom fő célkitűzése továbbra is a megálmodott zenés könyv kiadása, ebből kapnak ízelítőt a résztvevők.

A koncertre az ülőhelyek száma korlátozott, 200 darab jegy lesz elérhető, amelyeknek ára 10 és 20 lej. A jegyek elővételben kaphatóak a Városi Jegyirodában, a Szabadság tér 1. szám alatt, hétfőtől csütörtökig 9:00-16:00 óra között, pénteken 9:00-15:00 óra között, illetve az esemény előtt egy órával a helyszínen.

A nyár második felében is színes programokkal várjuk a közönséget az ’56-os emlékparkban, a Plugor Sándor Művészeti Líceum udvarán. Az eseménysorozat repertoárja bővelkedik koncertekben, előadásokban és a Művész Mozi kültéri filmvetítéseiben. Szeretettel várnak minden kikapcsolódni vágyót a szervezők! 

Szervezők: Kónya Ádám Művelődési Ház, Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala, Művész Mozi by Cityplex