hu
 
Péntek, 2024. Március 01.

Párbeszéd, sötétben

2021.09.08 19:00 - 21:00

Szeptember 8-án, 19 órától a Tamási Áron Színház nagytermében kerül sor a Vecsei H.Miklós és csapata által létrehozott koncert-színházi előadásra. Az előadás rendezőjét a leállás alatti hónapok ébresztették rá, hogy mennyi valódi életérzés hiányzik az emberek életéből. Vecsei H.Miklós szerint a történetek mesélése helyett inkább életérzések átadására van szükség.

Vecsei H.Miklós és csapata Arany János, József Attila és Pilinszky János életműve után most Csoóri Sándor munkássága előtt tisztelegve hozott létre egy koncert-színházi előadást, amely a mai eltávolodás és uniformizálódás ellen keres szenvedélyes és egymásra figyeléssel teli válaszokat. Az előadás szereplői: Vecsei H.Miklós, Kiss Flóra (Subtones), Mihalik Ábel (Hiperkarma, Kispál és a borz), Ratkóczi Huba (SeeN) és Frimmel Jakab (Abel Label).

Az előadás végén közönségtalálkozóra kerül sor, ahol lehetőség adódik az koncert-színház témáját érintő kérdések megválaszolására.

A jelenlegi koncert-színházra az ülőhelyek száma korlátozott. Az előadásra 260 darab jegy lesz elérhető, amelyeknek ára 10 és 20 lejbe kerül. A jegyek elővételben kaphatóak a Városi Kulturális Szervezőirodában, a Szabadság tér 1.szám alatt.