hu
 
Vasárnap, 2022. Szeptember 25.

MoniAcustique koncert a KultúrParkban

2022.07.15 19:00 - 21:00

Július 15-én újra indul a KultúrPark nyári rendezvénysorozat, mely nagy népszerűségnek örvendett az előző években is. A szervezők idén is sokszínű koncertkínálattal készülnek, melyben gyermekek és felnőttek egyaránt találnak majd kedvükre valót. Az esemény idejére a Kónya Ádám Művelődési Ház udvara egy igazi kulturális oázissá válik, ahol július 15-augusztus 26. között minden péntek este a legkülönbözőbb zenei stílusok sorakoznak majd fel.

A rendezvénysorozatot idén a MoniAcustique zenekar nyitja „A night to remember“ című műsorával. Az Opra Monica énekesnő által vezetett együttes repertoárja francia és portugál ihletésű sanzonokból áll, gypsy swing és balkán klezmer elemekkel kiegészülve. A koncert különleges meghívott előadója Adrian Nour, a „Ion Dacian“ musical- és operettszínház szólistája. Adi az amerikai swing ritmusára a step tánc rejtelmeibe fogja bevezetni a közönséget.

A rendezvénysorozat további júliusi időpontjai: július 22., 29.

A KultúrPark koncertjeire a jegyeket a Városi Kulturális Szervezőirodában lehet vásárolni, amely hétfőtől szerdáig 8 és 16 óra között, csütörtökön 8 és 17 óra között, valamint pénteken 8 és 15 óra között tart nyitva (cím: Szabadság tér 1. szám, Sepsiszentgyörgy, telefonszám: 0267-312104). A jegyek ára 20 lej, diákok és nyugdíjasok számára 10 lej.