hu
 
Szerda, 2024. Június 19.

Máté Bence előadásaival zárul a Vértelen vadászat című természetfotó kiállítás

2023.09.23 19:00 - 21:00

Máté Bence világhírű természetfotós előadásai zárják a Vértelen vadászat című nagyszabású kiállítást, melyet augusztus végétől szeptember 24-ig láthat a közönség Sepsiszentgyörgy főterén. A világhírű fotós öniróniával tűzdelt érdekes, humoros előadásokat ígér, amelyek tanulságos és egyben vidám élményt nyújtanak az egész családnak szeptember 23-án és 24-én 19:00 órától a Székely Mikó Kollégium konferenciatermében. 

Egy jól sikerült fotó mögött olykor többezer kattintás és több lesben töltött nap, vagy akár hónap áll, ennek tükrében az előadás biztosan érdekfeszítő kalandozás lesz, amelyen a fényképei háttértörténetéről és technikájáról is szó esik majd.

Az előadás kivételes lehetőséget kínál arra, hogy a közönség személyesen is megismerkedjen Máté Bencével, és elképesztő akciófotóin keresztül rácsodálkozzon a föld páratlanul gazdag vadvilágára.

Jegyeket személyesen a Városi Jegyirodában (kizárólag készpénzfizetéssel) vagy online az eventim.ro oldalon lehet vásárolni 30 lejért. Diákok és nyugdíjasok kedvezményesen válthatnak jegyet 15 lejért kizárólag a Városi Jegyirodában.