hu
 
Vasárnap, 2024. Március 03.

Normatív jellegű határozattervezet: az Öko Sepsi Köztisztasági Közszolgáltatói Fejlesztési Egyesület tagtelepüléseinek a sepsiszentgyörgyi Tega Rt.-vel megkötött, a hulladékgazdálkodási szolgáltatásra vonatkozó 2009/4-es megbízási szerződés módosításának és kiegészítésének jóváhagyásáról2

2009/4-es - megbízási - szerződés - módosításának - és - kiegészítésének - jóváhagyásáról2 Normatív

HIRDETÉS
Sepsiszentgyörgy Municípium Polgármesteri Hivatala
- székhely: Sepsiszentgyörgy, 1918. december 1. út 2. szám

az újraközölt, utólag módosított, a közigazgatási döntéshozatal átláthatóságára vonatkozó 2003/52-es törvény alapján sürgősségi eljárással köztudomásra hozza Toth-Birtan Csaba alpolgármester által kezdeményezett normatív jellegű határozattervezetet az Öko Sepsi Köztisztasági Közszolgáltatói Fejlesztési Egyesület tagtelepüléseinek a sepsiszentgyörgyi Tega Rt.-vel megkötött, a hulladékgazdálkodási szolgáltatásra vonatkozó 2009/4-es megbízási szerződés módosításának és kiegészítésének jóváhagyásáról.

A fenti normatív jellegű határozattervezet Sepsiszentgyörgy Municípium Polgármesteri Hivatalának ügyfélszolgálati, tájékoztatási és iktatóirodájában, valamint a www.sepsiszentgyorgyinfo.ro honlapon tekinthető meg 2022. december 16-tól.

Javaslatok, ötletek, vélemények kifejezhetőek írásban névvel, lakcímmel és telefonszámmal együtt Sepsiszentgyörgy Municípium Polgármesteri Hivatalának ügyfélszolgálati, tájékoztatási és iktatóirodájában, valamint a cecilia.benko@sepsi.ro e-mail-címen, 2022. december 27-ig.

PROIECT DE HOTĂRÂRE