hu
 
Szombat, 2024. Június 15.

A 2013. évi Sepsiszentgyörgy municípium közigazgatási területére érvényes helyi adók és illetékek jóváhagyását, valamint a 2013-es évre érvényes különleges illetékek megállapítási és alkalmazási szabályzatát jóváhagyó határozattervezetek

2013 - évi - Sepsiszentgyörgy - municípium - közigazgatási - területére - érvényes - helyi - adók - és - illetékek - jóváhagyását, - valamint - a - 2013-es - évre - érvényes - különleges - illetékek - megállapítási - és - alkalmazási - szabályzatát - jóváhagyó - határozattervezetek A 2013.

 

HIRDETÉS
 

Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala a közigazgatási döntéshozatal átláthatóságára vonatkozó 2003/52-es számú törvény alapján közzéteszi Sztakics Éva Judit alpolgármester kezdeményezésére, a 2013. évi Sepsiszentgyörgy municípium közigazgatási területére érvényes helyi adók és illetékek jóváhagyását, valamint a 2013-es évre érvényes különleges illetékek megállapítási és alkalmazási szabályzatát jóváhagyó határozattervezeteket, amelyeket a decemberi tanácsülés alkalmával elemeznek, véleményeznek és hagynak jóvá.

A fent megnevezett tervezetek a Polgármesteri Hivatal Ügyfélfogadó Irodájában, valamint a www. sfantugheorgheinfo.ro honlapon tekinthetőek meg.

Az esetleges javaslatok, ötletek, vélemények kifejezhetőek írásban az illető személy nevével, lakcímével és telefonszámával együtt az Ügyfélfogadó irodában, vagy a zelinda.fulop@sepsi.ro e-mail címen, 2012. december 4-ig.