hu
 
Péntek, 2020. Október 30.

Zajlanak az útjavítási munkálatok a Zathureczky Berta Központ mögött és a Gelei József utcában

2020.10.16

Befejeződtek az alapozási munkálatok a Zathureczky Berta Központ mögött (Grigore Bălan tábornok sugárút). Az alapozási munkálatokat a Sepsi Útépítő vállalat végezte, az aszfaltréteget pedig egy szakcég fogja leönteni az időjárási körülmények függvényében várhatóan október folyamán, erre a munkavégzési parancsot már kiadta az önkormányzat.

Sepsiszentgyörgy Önkormányzata a későbbiekben értesíti a lakosságot az aszfaltozás elkezdésének pontos idejéről és felkéri a lakókat, hogy a munkálatok ideje alatt ne parkoljanak az említett szakaszon.

A Csíki negyedben található Gelei József utcában már lerakták a szegélyköveket és elkezdődtek a parkoló alapozási munkálatai.

Telefonközpont a koronavírusos személyek részére a családorvossal való kapcsolatfelvétel céljából
2020.10.29

Sepsiszentgyörgy Önkormányzata közösen a Kovászna Megyei Vöröskereszttel telefonközpontot hozott létre azoknak a koronavírussal fertőzött személyeknek, akik valamilyen okból kifolyólag nem tudják felvenni a kapcsolatot a családorvosukkal.

Új alpolgármestere van Sepsiszentgyörgynek
2020.10.28

Az október 28-ra összehívott rendkívüli tanácsülés keretében Sepsiszentgyörgy Helyi Tanácsa megszavazta az új alpolgármesterek kinevezéséről és a szakbizottságok megalakulásáról szóló tervezeteket. 

Idén is igényelhető a fűtéstámogatás
2020.10.28

Az előző évekhez hasonlóan, idén télen is részesülhetnek fűtéstámogatásban az alacsony jövedelemmel rendelkező személyek.

Látogathatók a temetők a halottak napi hétvégén is
2020.10.27

Hétvégén, a halottak napja alkalmából látogatható a köztemető Sepsiszentgyörgyön. Felhívjuk a lakók figyelmét, hogy a temető területén is szükséges betartani az érvényben lévő egészségügyi előírásokat.

Újra külön gyűjtik a papírt
2020.10.27

November elejétől külön konténerbe kerül Sepsiszentgyörgyön a műanyag illetve a papír hulladék.