hu
 
Péntek, 2020. Október 30.

Útfelújítási munkálatok miatt hétfőtől lezárják a Puskás Tivadar utcát

2020.10.15

Október 19-től, hétfőtől kezdődően az útfelújítási munkálatok miatt három hétig teljesen lezárják a Puskás Tivadar utcát, a Dália utcától kezdődően egészen a Málik József utcáig.

Ezúton tájékoztatjuk a lakókat, hogy a lezárás ideje alatt nem tudnak majd autóval behajtani az említett szakaszra. A három hétig tartó munkálatok után az utcát részlegesen megnyitják majd a forgalom részére. 

Hétfőtől a Puskás Tivadar utcában, a Dália utca és a Málik József utca közötti szakasz egyik felén az út alapjának a kiépítése, a másik felén pedig az esővíz-elvezető csatornák lefektetésének munkálatai zajlanak.

A cél az, hogy év végéig a teljes útszakasz járható legyen, aszfalt azonban csak a jövő év során kerül az úttestre.

Telefonközpont a koronavírusos személyek részére a családorvossal való kapcsolatfelvétel céljából
2020.10.29

Sepsiszentgyörgy Önkormányzata közösen a Kovászna Megyei Vöröskereszttel telefonközpontot hozott létre azoknak a koronavírussal fertőzött személyeknek, akik valamilyen okból kifolyólag nem tudják felvenni a kapcsolatot a családorvosukkal.

Új alpolgármestere van Sepsiszentgyörgynek
2020.10.28

Az október 28-ra összehívott rendkívüli tanácsülés keretében Sepsiszentgyörgy Helyi Tanácsa megszavazta az új alpolgármesterek kinevezéséről és a szakbizottságok megalakulásáról szóló tervezeteket. 

Idén is igényelhető a fűtéstámogatás
2020.10.28

Az előző évekhez hasonlóan, idén télen is részesülhetnek fűtéstámogatásban az alacsony jövedelemmel rendelkező személyek.

Látogathatók a temetők a halottak napi hétvégén is
2020.10.27

Hétvégén, a halottak napja alkalmából látogatható a köztemető Sepsiszentgyörgyön. Felhívjuk a lakók figyelmét, hogy a temető területén is szükséges betartani az érvényben lévő egészségügyi előírásokat.

Újra külön gyűjtik a papírt
2020.10.27

November elejétől külön konténerbe kerül Sepsiszentgyörgyön a műanyag illetve a papír hulladék.