hu
 
Péntek, 2024. Április 19.

Újra előzetes időpontfoglalás szükséges az ügyintézéshez Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatalában

2021.10.18

Tekintettel az új koronavírusos megbetegedések folyamatos és aggasztó növekedésére, Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatalának irodáiban előzetes bejelentkezés szükséges az ügyintézéshez.

Ennek értelmében szerdától, október 20-tól a hivatal irodába kizárólag előzetes belejentkezés és időpont foglalása esetén lehet bejutni, ezt a 0267 316 957-es központi telefonszámon lehet megtenni. Az Anyakönyvi Hivatalt az időpontok egyeztetésért a lakók a 0267 318 144-es telefonszámot hívhatják.

Az intézkedés a koronavírusos fertőzések terjedésének megakadályozása érdekében történik, ugyanakkor a következő időszakban a Polgármesteri Hivatal főbejáratánál korszerűsítési munkálatok fognak zajlani, így pedig elkerülhető lesz a torlódás az épület többi bejáratánál.

Sepsiszentgyörgy Önkormányzatát érintő további információkért a lakók a fent említett telefonszámon vagy az info@sepsi.ro e-mail címen érdeklődhetnek.

Új városnegyed épül az egykori tyúkfarm helyére Sepsiszentgyörgyön
2024.04.19

Sepsiszentgyörgy Önkormányzata egyetemi szintű duális oktatási központot és 96 szolgálati lakást épít európai uniós támogatással

Útlezárások a városünnep ideje alatt
2024.04.19

A lezárt terület áthaladó autobuszjáratok útvonalait ideiglesen módosítják, a Lábasház – Erzsébet park megállóhely a törvényszékhez költözik.

Miért szerelnek fel védőkorlátokat az Olt folyó gátján épülő új kerékpárút mentén? Lesznek-e gyalogos átkelőhelyek a bicikliúton?
2024.04.15

Folytatódik a tavaly elkezdett, hét kilométer hosszú aszfaltozott kerékpárút építése az Olt folyó töltésén

Székelyföldi Bringás Vándortábor
2024.04.11

„A nyár legjobb hete” idén is Székelyföldön lesz -ígérik a Székelyföldi Bringás Vándortábor szervezői, akik Székelyföld múltját, jelenét, a vadregényes tájakat, a méltán híres székely vendégszeretetet, az UNESCO örökségeket, a római pápa által is megkedvelt csíksomlyói zarándokhelyet, valamint az elmaradhatatlan ízeket is megmutatják a Székelyföld szívében bringázó gyerekeknek és kísérő tanároknak.

Kizárólag újrahasználható poharakból fogyaszthatjuk az italunkat a Szent György Napokon
2024.04.08

Sepsiszentgyörgy Önkormányzata ezentúl minden köztéri rendezvényen újrahasználható poharakat vezet be