hu
 
Kedd, 2021. Január 19.

Több, mint 20 munkatársat keres Sepsiszentgyörgy Önkormányzata

2021.01.05

Tapasztalattal rendelkező szakembereket és kezdőket is egyaránt várnak

Sepsiszentgyörgy Önkormányzata az új évben az intézmény több irodájába is munkatársakat keres, tapasztalattal rendelkező szakembereket és kezdőket egyaránt. Aki szeretne munkájával hozzájárulni a város fejlődéséhez, most több mint húsz állás közül választhat.

A Könyvviteli Részlegre felsőfokú gazdasági végzettséggel és legalább egy éves szakirányú régiséggel rendelkező Segéd szakmai fokozatú tanácsadót alkalmaznak.

A Jogi iroda két Segéd szakmai fokozatú jogtanácsosi állást hirdet, a Vagyonvisszaszolgáltató Részleghez pedig egy Kezdő és egy Segéd szakmai fokozatú jogtanácsost keresnek. Az állásokhoz kötelező a felsőfokú jogi végzettség és legalább 1 év szakirányú régiség a Segéd jogtanácsosi beosztáshoz.

A Személyi Nyilvántartó Osztály három állás betöltésére várják a jelentkezőket, a Titkárság, Archívum, Ügyfélszolgálati Részlegre Kezdő szakmai fokozatú tanácsadót és Vezető szakmai fokozatú előadót, az Anyakönyvi Részlegre pedig szintén Vezető szakmai fokozatú előadót alkalmaznak.

A Pályázatíró és Végrehajtó Osztályon öt állás betöltésére van lehetőség, két kezdő, két segéd és egy fő szakmai fokozatú tanácsadói munkakörben. A fő szakmai fokozatú tanácsadó 5 év régiséggel, a segéd szakmai fokozatú tanácsadó pedig 1 év régiséggel kell rendelkezzen.

A Közbeszerzési irodába egy Kezdő, egy Fő és egy Vezető szakmai fokozatú közbeszerzési tanácsadót keresnek, okirattal alátámasztott közbeszerzés területén szerzett szakképesítéssel, a fő és vezető fokozatú tanácsadók esetében 5, illetve 7 év szakmai régiséggel.

A Beruházási Részlegre 5 új munkaerőt várnak, két Segéd, két Kezdő és egy Fő szakmai fokozatú tanácsadót. A Fő szakmai fokozatú tanácsadó építőmérnöki vagy számítástehnikai egyetemi tanulmányokkal és legalább 5 év szakirányú régiséggel, a Segéd szakmai fokozatú tanácsadó mérnöki szakon végzett egyetemi tanulmányokkal és legalább 1 év szakirányú régiséggel kell rendelkezzen. 

Mindenik meghirdetett álláshoz kötelező egy okirattal alátámasztott hivatalos európai uniós idegen nyelv ismerete.

Az állásokról bővebben ITT olvashatnak. 

Hosszabbított ügyfélfogadás kedden és csütörtökön a Közpénzügyi Igazgatóságon
2021.01.18

Ezen a héten több változás is történik Sepsiszentgyörgy Közpénzügyi Igazgatóságán, ami az intézmény programjára és különböző illetékek befizetésére vonatkozik.

Sepsiszentgyörgyön is elkezdődött a COVID-19 elleni oltás második szakasza
2021.01.18

Hétfőn Sepsiszentgyörgyön is elkezdődött a COVID-19 elleni oltás az országos kampány második szakaszába sorolt 65 év feletti személyek, a krónikus betegek, illetve a kulcsfontosságú területeken dolgozó személyek részére. Több mint 900 személy iratkozott fel az oltásra a Dália utca 1-es szám alatti Oltóközpontban.

A magyar kultúra napja Sepsiszentgyörgyön
2021.01.18

A magyar kultúra napja alkalmából a Kónya Ádám Művelődési Ház kétnapos rendezvénysorozatot szervez Sepsiszentgyörgy több helyszínén. Január 21-én és 22-én az ünnepi programsorozat részeként két zenei előadásra is sor kerül.

Január 29-ig lehet pályázni Sepsiszentgyörgy Helyi Tanácsának hallgatói ösztöndíjprogramjára
2021.01.15

Az ösztöndíj keretösszege 100.000 lej és azok a 35 év alatti diákok pályázhatnak, akik alap-, mesteri- vagy doktori képzésben vesznek részt bárhol a világban, és a disszertációjuk előkészítésén dolgoznak a folyó tanévben.

Megnyílt a kis sípálya Sugásfürdőn. Hétvégén óránként lehet autóbusszal a helyszínre látogatni
2021.01.14

Az időjárási viszonyoknak és a hóágyúzásnak köszönhetően megnyílt a kis sípálya Sugásfürdőn.