hu
 
Csütörtök, 2021. December 02.

Ön hogyan közlekedik? Használ kerékpárt?

2021.10.14

Sepsiszentgyörgy Önkormányzatának megbízásából a Planificatio Kft. felméri a lakók közlekedési szokásait, annak érdekében, hogy javító intézkedéseket fogalmazzanak meg egy hatékonyabb közlekedési infrastruktúra kialakítása érdekében.

Ahhoz, hogy a jövőben biztonságosabban és gyorsabban juthassunk el akár a megyehatárokig, most a lakók részvételére is szükség van! Ezért kérjük, hogy október 25-ig töltse ki az alábbi kérdőívet, IDE kattintva. 

Sepsiszentgyörgy Önkormányzata kiemelt figyelmet fordít az aktív közlekedésre, így a gyaloglásra és kerékpározásra, ezért ezek lehetőségeinek bővítését is tervezi, különös figyelemet fordítva a biztonságos közlekedésre. Zajlik az adatgyűjtés és fontos az itt élők véleménye, ezért kérjük, töltse ki a kerékpáros közlekedési szokásokra vonatkozó kérdőívet: IDE kattintva.

Segítsen, hogy megismerjük az Ön közlekedési szokásait, hogy együtt fejlesszük a közlekedés minőségét. A kérdőív kitöltése néhány percet vesz igénybe. 

Amint arról már korábban beszámoltunk, integrált városfejlesztési stratégia készül, ennek része egy olyan mobilitási terv, amely alapján a város és a környező települések közötti közlekedést javítanák a következő években.

Új villanyrendőröket szerelnek fel Sepsiszentgyörgy két forgalmas útszakaszán
2021.11.25

A nyomógombos jelzőlámpák használatával biztonságosabbak lesznek a gyalogátjárók

Keddtől minden sepsiszentgyörgyi óvoda és iskola jelenléti oktatásra tér át
2021.11.22

A megyeszékhely fertőzöttségi mutatója hétfőn 2,55 ezrelék alá csökkent

A város több pontján még javában zajlanak a munkálatok
2021.11.18

Az enyhe ősznek köszönhetően novemberben is folytatódnak az útak és járdák felújításai Sepsiszentgyörgyön

Egyszerűsítik az ügyintézést Sepsiszentgyörgy Közpénzügyi Igazgatóságán
2021.11.17

Az adóügyi tanúsítványt a közjegyzőnél lehet kérni

Hasznos tudnivalók a medveveszélyről
2021.11.16

A medve jelenléte bizonyított a térségünkben. A medvét minden esetben kerülni kell, hiszen könnyen agresszívvé válhat és megtámadhatja az embert.