hu
 
Kedd, 2024. Július 16.

Halottak napi forgalomátirányítás a közös temető környékén

2009.10.29
Lakossági bejelentés alapján és az előző évek tapasztalatából kiindulva a Polgármesteri Hivatal a közlekedési és a közösségi rendőrséggel közösen idén olyan intézkedéseket hoz, melyek enyhítik a zsúfoltságot és megkönnyítik az autók számára a közlekedést és a parkolást a közös temető környékén.
Halottak napján a Vár utca felől lehet majd megközelíteni a temetőt és a Vojkán utcán lehet majd elhagyni. A Vojkán utcát lekavicsozták erre a célra, így járható az út. A forgalmat a közlekedési és a közösségi rendőrség munkatársai irányítják. A lövészeti gyakorlótéren kialakított ideiglenes parkolóhelyeken is lehet majd parkolni.


16. Sportnapok – AKTÍV Sepsiszentgyörgy
2024.07.10

Egy év kihagyás után, 2024. szeptember 20-án újból elrajtol a Sepsiszentgyörgyi Sportnapok.

Idén is népszerű volt a SepsiClassic a közönség körében
2024.07.09

Vasárnap ért véget a másodjára megrendezett komolyzenei fesztivál Sepsiszentgyörgyön.

Június 29-én megnyitja kapuit a Csíki negyedi sportlétesítmény
2024.06.28

A beruházás célja, hogy Sepsiszentgyörgy egyik legnépesebb negyedében is megfelelő minőségű és mennyiségű szabad sportolási és játszási lehetőséget biztosítsanak az ott élő gyerekeknek, fiataloknak, felnőtteknek.

Forgalomkorlátozások péntek este a SEPSI Inst. RUN futóversenyen
2024.06.19

Kérjük a gépjárművezetőket, hogy kövessék a rendőrök és az útvonalon tartózkodó önkéntesek utasításait

Második alkalommal ad otthont komolyzenei fesztiválnak Sepsiszentgyörgy
2024.06.18

A tavaly nagy sikernek örvendő rendezvény után, idén újra sor kerül a SepsiClassic komolyzenei fesztiválra Sepsiszentgyörgyön július 4. és 7. között. A szervezők kiemelt célja, hogy ez alkalommal még inkább bevonják a közönséget, ezért most nagyobb hangsúlyt fektetnek a közösségi programokra, amelyekre a sepsiszentgyörgyi és az idelátogató zenerajongók is bátran bekapcsolódhatnak.