hu
 
Péntek, 2024. Március 01.

Mozdulj! – Startoltak a sepsiszentgyörgyi Sportnapok

2009.05.29
A rossz és hideg idő ellenére több mint százan gyűltek össze pénteken a sepsiszentgyörgyi városi stadionba a harmadik Sportnapok megnyitó ünnepségén. A kétnapos rendezvényre a helyi sportkedvelőkhöz csatlakozva több városból érkeztek vendégek, akik számos program közül választhatnak majd. A felvonulás után a Nemes Áron szervező nyitóbeszédet tartott, megköszönte a város vezetőségének a segítségét. Továbbiakban az  Ida Aerobic bemutató-előadása következett, időközben a pálya fölött megjelent egy siklóernyő a jelenlévők meglepetésére. A sikeres landolás után a pálya közepére szimbolikusan futball labdát helyezett el a vezetője, és a szervezők leengedték a sportnapok zászlaját.

\"\"
Fotó: Karda Zenkő

Antal Árpád András polgármester biciklivel és sportos öltözetben érkezett a rendezvény helyszínére ezzel biztatva az érdeklődőket a sporttevékenységekre. Beszédében köszöntötte a helyieket és a vendégeket, gratulált a szervezőknek a rendezvény megszervezéséért. A polgármester bemelegítésként egy kör futásra hívta az összesereglett kicsiket és nagyokat. A programokról bővebben a www.sportnapok.ro  honlapon tájékozódhatnak az érdeklődök.

\"\"
Fotó: Karda Zenkő

Edzőnek lenni hivatás
2024.02.22

A Királypingvinek Sportegyesülettel közösen működtetett Bevezetés a sportba programunknak köszönhetően  a gyerekek negyedikes korukig megismerkednek a különböző labdajátékok alapjaival, megtanulnak korcsolyázni és úszni. Interjúsorozatunk hatodik részében Bordás Noémi-Ágota kosárlabdaedzővel beszélgettünk.  

Tegye szebbé Ön is a lakónegyedi zöldövezetét!
2024.02.19

Sepsiszentgyörgy Önkormányzatától 3 000 lej értékben lehet javakat igényelni

31. Szent György Napok  – mindannyiunk ünnepe
2024.02.14

Kézműves vásárral és gyermekvárossal, ifjúsági bázissal és utcazene fesztivállal, gazdag lacikonyha és street-food kínálattal, tombolával és tűzijátékkal, összesen mintegy 150 programmal készülnek a szervezők a 31. Szent György Napokra, amelyre április 23. és 28. között kerül sor.

Rongálás esetén forduljanak a Helyi Rendőrséghez
2024.02.14

Helyi határozat értelmében a szemetet tilos kiszedni a hulladéktárolóból, ezt 300–1000 lejig terjedő bírsággal büntetik, a hulladéktárolók rongálásáért 150-300 lejes büntetést szabnak ki.

Mutasd meg tehetséged és lépj fel a csoportoddal a Közösségi Színpadon!
2024.02.13

A 31. Szent György Napok idén is ingyenes fellépési lehetőséget kínál helyi iskoláknak, óvodáknak, különféle ifjúsági csoportok és együttesek számára a Közösségi Színpadon április 26-28. között.