hu
 
Szombat, 2022. Január 29.

Módosulnak a szolgáltatások árai a sugásfürdői szabadidőközpontban

2022.01.13

Az energiaárak emelkedése miatt megnőtt a létesítmény fenntartási költsége

Januártól megváltoztak az önkormányzat által működtetett sugásfürdői szabadidőközpont szolgáltatásainak díjszabásai. A sportolási és egészségmegőrző tevékenységeket biztosító létesítmény szolgáltatásainak árjegyzéke, annak hét éves fennállása óta nem változott. Idén viszont a földgáz, illetve villamosenergia árak emelése miatt jelentősen megnőttek a létesítmény fenntartási költségei, ezért volt szükség a belépőjegyek árainak növelésére.

A Helyi Tanács határozata alapján a sugásfürdői szabadidőközpont szolgáltatásainak árai a következőképpen módosulnak.

A téli időszakban is működő kezelőközpontban, ahol háromfajta kezelést tartalmazó szolgáltatási csomag vehető igénybe (borvizes hidromasszázs, szauna és jáde-köves masszázs) a standard belépési jegy ára 20 lej helyett 30 lej, a diákokok és nyugdíjasos számára kedvezményesen 25 lej.

A szabadidőtermekben erőgépek, biliárd-, csocsó- és ping-pong asztalok állnak  kikapcsolódni vágyók rendelkezésére. Itt az új belépési díj egy órára felnőtteknek 15 lej helyett 20 lej, diákoknak és nyugdíjasoknak 15 lej.

A kezelőközpont és a szabadidőtermek naponta 11:00 és 19:00 óra között tartanak nyitva.

A kezelőközpont igénybevételéhez előzetes időpontegyeztetés szükséges, melyet a 0731-085.476-os telefonszámon lehet megtenni.

Május elejétől nyitnak a kültéri sportlétesítmények is, ahol még több szabadidős program, sportolási lehetőség és egészségmegőrző szolgáltatás áll felnőttek és gyerekek rendelkezésére.

A teniszpálya használatáért idéntől óránként tíz lejjel többet, azaz 30 lejt kell fizetni, a minigolf pálya bérléséért felnőtteknek óránként 5 lejjel többet, 15 lejt, gyermekeknek és diákoknak kedvezményesen 10 lejt kell fizetniük.

Az erdei kalandparkba való belépő óránként 5 lejjel kerül többe a felnőtteknek, azaz 25 lej, 14 éven aluli gyermekek számára 12 lej helyett 15 lej. Lehetőség van csoportos foglalásra is, a több mint 15 fős csoportok esetében felnőttek számára a belépes egy órára 20 lej, gyermekek számára csupán két lejjel növekedett a belépési díj, azaz 12 lej.

A merészebbek felkészült szakemberek felügyelete mellett kipróbálhatják magukat a 11 pályás kültéri mászófalon is. A mászófal esetében az ár változatlan marad, egy mászásért továbbra is 3 lejt kell kifizetni.

Idén is folytatódik az Értéket adunk roncsautódnak! elnevezésű program
2022.01.28

Kiterjesztették a Sepsiszentgyörgyön legalább öt éve forgalomba írt gépjárművekre is, a korábbi tíz év helyett

Ingyenes szélessávú internethez lehet csatlakozni Sepsiszentgyörgyön
2022.01.28

Egyetlen kattintással ingyenesen lehet csatlakozni a vezeték nélküli, szélessávú internethez Sepsiszentgyörgyön az Erzsébet parkban és a Sepsi Arénánál a WIFI4EU program jóvoltából.

Sepsiszentgyörgy Helyi Tanácsa elfogadta az eddigi legmagasabb éves költségvetését
2022.01.27

Sepsiszentgyörgy Helyi Tanácsa csütörtökön, a január 27-i soros tanácsülésen elfogadta a város 2022-es évre vonatkozó költségvetését. 

Hétvégén óránként indulnak autóbuszok Sugásfürdőre
2022.01.26

Az időjárási viszonyoknak és a hóágyúzásnak köszönhetően mindkét sípálya működik Sugásfürdőn.

Lakónegyedi parkolóhelybérlési kisokos Sepsiszentgyörgyön
2022.01.21

Sepsiszentgyörgyön a lakossági parkolóhelyek bérbeadását az utólag módosított és kiegészített 2009/55-os helyi tanácshatározat szabályozza, amelynek értelmében a parkolóhelyek bérbeadása árverés útján történik.