hu
 
Kedd, 2021. Január 19.

Kérdőíves ifjúsági felmérést végez Sepsiszentgyörgy Önkormányzata

2021.01.04

Sepsiszentgyörgy Önkormányzata január 4-én indítja el azt a kérdőíves ifjúsági konzultációját, amely elsősorban a 14-35 éves fiatalokat célozza, de az idősebb korosztály is kifejtheti véleményét.

A felmérés célja a fiatalok Sepsiszentgyörgyről (a város által nyújtott lehetőségek, köztük a kultúra, szabadidő és oktatás), illetve a városvezetésről alkotott képének feltérképezése.

A felmérés egy ONLINE KÉRDŐÍV keretében zajlik, melyet január 4-től 29-ig lehet kitölteni.

Az elektronikus postacímüket megjelölő adatközlők értékes nyereményekben részesülnek, köztük egy Vibe fesztivál belépőt, öt darab mozijegyet és öt darab színházjegyet sorsolnak ki. 

A kérdőíves felmérés egy fontos lépést jelent a szervezettebb ifjúsági élet megteremtéséhez Sepsiszentgyörgyön.

Hosszabbított ügyfélfogadás kedden és csütörtökön a Közpénzügyi Igazgatóságon
2021.01.18

Ezen a héten több változás is történik Sepsiszentgyörgy Közpénzügyi Igazgatóságán, ami az intézmény programjára és különböző illetékek befizetésére vonatkozik.

Sepsiszentgyörgyön is elkezdődött a COVID-19 elleni oltás második szakasza
2021.01.18

Hétfőn Sepsiszentgyörgyön is elkezdődött a COVID-19 elleni oltás az országos kampány második szakaszába sorolt 65 év feletti személyek, a krónikus betegek, illetve a kulcsfontosságú területeken dolgozó személyek részére. Több mint 900 személy iratkozott fel az oltásra a Dália utca 1-es szám alatti Oltóközpontban.

A magyar kultúra napja Sepsiszentgyörgyön
2021.01.18

A magyar kultúra napja alkalmából a Kónya Ádám Művelődési Ház kétnapos rendezvénysorozatot szervez Sepsiszentgyörgy több helyszínén. Január 21-én és 22-én az ünnepi programsorozat részeként két zenei előadásra is sor kerül.

Január 29-ig lehet pályázni Sepsiszentgyörgy Helyi Tanácsának hallgatói ösztöndíjprogramjára
2021.01.15

Az ösztöndíj keretösszege 100.000 lej és azok a 35 év alatti diákok pályázhatnak, akik alap-, mesteri- vagy doktori képzésben vesznek részt bárhol a világban, és a disszertációjuk előkészítésén dolgoznak a folyó tanévben.

Megnyílt a kis sípálya Sugásfürdőn. Hétvégén óránként lehet autóbusszal a helyszínre látogatni
2021.01.14

Az időjárási viszonyoknak és a hóágyúzásnak köszönhetően megnyílt a kis sípálya Sugásfürdőn.