hu
 
Csütörtök, 2024. Április 25.

Június 11-től ismét látogatható minden szabadidős létesítmény Sugásfürdőn

2021.06.09

Számos szabadidős program, kikapcsolódási lehetőség és egészségmegőrző szolgáltatás áll felnőttek és gyerekek rendelkezésére egyaránt, amennyiben felkeresik a sugásfürdői szabadidős létesítményeket.

Amint arról korábban beszámoltunk, a szabadtéri létesítmények egy része már május kezdetétől újra látogatható: megnyitott a tenisz- és a minigolf pálya, a gyermekek kedvence az erdei kalandpark, a merészebbek pedig felkészült szakemberek felügyelete mellett kipróbálhatják magukat a 11 pályás kültéri mászófalon is.

A lazítani vagy regenerálódni vágyókat továbbra is várják naponta 11–19 óráig a hajdani melegfürdőből átépített a kezelőközpontba. Itt háromfajta kezelést tartalmazó szolgáltatási csomag vehető igénybe: borvizes hidromasszázs, szauna és jáde-köves masszázs.  A kezelések egyenként húsz percesek, egy kezelési csomag 60 percig tart, a teljes csomag ára pedig 20 lejbe kerül.

A járványügyi szabályok értelmében a külön szobákban elhelyezett masszázságyakat és kádakat egyszerre egy személy használhatja, ezért a szolgáltatások igénybevételéhez előzetes programálás szükséges, melyet a 0731-085.476-os telefonszámon lehet megtenni.

A kedvezőbb járványügyi adatoknak köszönhetően június 11-től, péntektől újra fogadhatja a vendégeket a Sugás Spa. A szabadidős központ keddtől péntekig, 15-től 21 óráig, hétvégén 11-től 21 óráig látogatható.

Megnyitják a beltéri hideg- és melegvizes medencéket, a szaunákat, a gőzfürdőt, ismét lehet használni az edzőtermet és a rendezvénytermet is.  A kedvezményes belépő ára hétköznap 6 lej, a standard belépő 9 lej, hétvégén 8 és 12 lej. A belépő időtartama 3 óra, az ár tartalmazza a Spa, a konferenciaterem és az edzőterem használatát.

Továbbra is lehet bérleteket váltani, amelyek érvényességi ideje 30 naptól egy évig terjed. A bérleteket pontrendszer alapján lehet használni. A nyitvatartástól és a rendelkezésre álló pontoktól függően a Sepsi Rekreatív Rt. által működtetett több létesítményben is használhatók.

Csoportos foglalás esetén a foglalási szándékot legalább egy héttel korábban kell jelezni az office@rekreativ.club email-címen.

A Sepsi Rekreatív Rt. által működtetett sport- és szabadidős létesítményekről, az aktuális  bérlettípusokról, és egyéb részletekről a www.rekreativ.club honlapon tájékozódhat.

Csökkenti az ökológiai lábnyomát a Szent György Napok: kizárólag újrahasználható poharakat használnak a városnapokon
2024.04.25

A műanyag hulladékmennyiség jelentős csökkentését szeretné elérni a Szent György Napok azáltal, hogy a városünnep alatt kizárólag újrahasználható poharakat használnak. Sepsiszentgyörgy Önkormányzata ezentúl minden köztéri rendezvényen ilyen poharakat vezet be.

Figyelem! A száraz növényzet égetését a törvény tiltja!
2024.04.24

Sepsiszentgyörgy Önkormányzata felhívja a figyelmet, hogy a törvény értelmében tilos az avar, nád, bokrok vagy bármilyen növényi hulladék elégetése a magán- és jogi személyeknek egyaránt.

Május 1-jén megnyitja kapuit az új Skatepark Sepsiszentgyörgyön
2024.04.22

Első nap 11 órától ingyenes lesz a belépés, május 2-tól naponta 9:00–22:00-ig tart nyitva a sportpálya

Új városnegyed épül az egykori tyúkfarm helyére Sepsiszentgyörgyön
2024.04.19

Sepsiszentgyörgy Önkormányzata egyetemi szintű duális oktatási központot és 96 szolgálati lakást épít európai uniós támogatással

Útlezárások a városünnep ideje alatt
2024.04.19

A lezárt terület áthaladó autobuszjáratok útvonalait ideiglesen módosítják, a Lábasház – Erzsébet park megállóhely a törvényszékhez költözik.