hu
 
Vasárnap, 2022. Május 22.

Ingyenes szélessávú internethez lehet csatlakozni Sepsiszentgyörgyön

2022.01.28

A szolgáltatás az Erzsébet parkban és a Sepsi Arénában érhető el

Egyetlen kattintással ingyenesen lehet csatlakozni a vezeték nélküli, szélessávú internethez Sepsiszentgyörgyön az Erzsébet parkban és a Sepsi Arénánál a WIFI4EU program jóvoltából. Az Erzsébet parkban a játszótér, a tó és az egykori zenepavilon környékén működik a hálózat. 

A hálózat használata egyszerű és biztonságos. A csatlakozás nem igényel regisztrációt, nem szükséges megosztani a felhasználó adatait és egyszeri bejelentkezés szükséges.

A WiFi4EU programot az Európai Bizottság hirdette meg, és Sepsiszentgyörgy is azon településeknek egyike, amely elnyerte a 15 ezer euró értékű utalványt. Ebből valósult meg a vezeték nélküli internetkapcsolatot biztosító berendezés megvásárlása és annak telepítése. Az internethez való hozzáférést az önkormányzat biztosítja. 

Az ingyenes wifi-hez való hozzáféréssel Sepsiszentgyörgy újabb lépést tett az okos városi megoldások alkalmazása terén.

Látogathatók a szabadidős létesítmények Sugásfürdőn
2022.05.20

Május 20-tól változatos szabadidős program, kikapcsolódási lehetőség és egészségmegőrző szolgáltatás várja a kicsiket és nagyokat egyaránt Sugásfürdőn.

Népszámlálás: érvényességi ellenőrzőpont nyílik Sepsiszentgyörgy Főterén
2022.05.19

Május 20-tól a város főterén érvényességi ellenőrző pont nyílik, ahol pár másodperc alatt bárki ellenőrizheti a kérdőív kitöltésének helyességét. 

Ingyenes különjárattal vonatozhatnak az OSK-szurkolók a Román Kupa döntőjére
2022.05.17

A vonatot Sepsiszentgyörgy Önkormányzatának jóvoltából és a Sepsi OSK szervezésének köszönhetően vehetik igénybe azok a belépőjeggyel rendelkező szurkolók, akik előzetesen feliratkoznak. Ezt szerdán, május 18-án tehetik meg a Sepsi OSK stadion jegypénztárában, reggel 9:00 és 18:00 óra között. 

Egyéves születésnapját ünnepli a Lábbusz program
2022.05.17

Május 17-én volt egy éve, hogy Sepsiszentgyörgy Önkormányzata elindította a Lábbusz programot

Olvasásra ösztönzünk
2022.05.13

Gyermek és ifjúsági programok a SepsiBook-on