hu
 
Vasárnap, 2022. Május 22.

Igényelhető a kedvezménykártya a sepsiszentgyörgyi lakosoknak a sport- és szabadidős létesítmények használatához

2021.12.06

A Sepsi Card elnevezésű program a megyeszékhely sport- és szabadidős létesítményeinek használatát támogatja. Lehetőséget biztosít kedvezményes belépő vásárlására a városi strandra, az uszodába, a Sugás Spa-ba és a sóbarlangba, a központi jégpályára és a sugásfürdői sípályákra.

2022. január 1-től csakis a Sepsi Card-al rendelkezők személyek részesülnek kedvezményes árakban.

Mindazoknak, akik igényelni szeretnék a kedvezménykártyát, ideiglenes vagy állandó lakcímmel kell rendelkezniük, az igénylőlapot, amely tartalmaz egy saját felelősségű nyilatkozatot is, miszerint nincs tartozásuk a helyi költségvetés felé (ITT található) a secretariat@rekreativ.club címre szükséges elküldeniük. Továbbá mellékelni kell a személyi igazolvány vagy az érvényes diákigazolvány másolatát és a kérelmező fényképét. A Sepsi Card-ot más településekről származó, de Sepsiszentgyörgyön tanuló diákok és ovódába járó gyermekek is igénybe vehetik.

A papíralapú kéréseket személyesen, a Sepsi Rekreativ irodájában a Sepsi Arénában vagy Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatalának Ügyfélszolgálati, Tájékoztatási és Iktató irodájában lehet igényelni és letenni, ez esetben a szükséges iratokathoz nyomtatott fényképet is mellékelni kell.

A kedvezménykártyát életkortól függetlenül minden sepsiszentgyörgyi igényelheti, eddig közel 3 500 lakos tette meg. 

Látogathatók a szabadidős létesítmények Sugásfürdőn
2022.05.20

Május 20-tól változatos szabadidős program, kikapcsolódási lehetőség és egészségmegőrző szolgáltatás várja a kicsiket és nagyokat egyaránt Sugásfürdőn.

Népszámlálás: érvényességi ellenőrzőpont nyílik Sepsiszentgyörgy Főterén
2022.05.19

Május 20-tól a város főterén érvényességi ellenőrző pont nyílik, ahol pár másodperc alatt bárki ellenőrizheti a kérdőív kitöltésének helyességét. 

Ingyenes különjárattal vonatozhatnak az OSK-szurkolók a Román Kupa döntőjére
2022.05.17

A vonatot Sepsiszentgyörgy Önkormányzatának jóvoltából és a Sepsi OSK szervezésének köszönhetően vehetik igénybe azok a belépőjeggyel rendelkező szurkolók, akik előzetesen feliratkoznak. Ezt szerdán, május 18-án tehetik meg a Sepsi OSK stadion jegypénztárában, reggel 9:00 és 18:00 óra között. 

Egyéves születésnapját ünnepli a Lábbusz program
2022.05.17

Május 17-én volt egy éve, hogy Sepsiszentgyörgy Önkormányzata elindította a Lábbusz programot

Olvasásra ösztönzünk
2022.05.13

Gyermek és ifjúsági programok a SepsiBook-on