hu
 
Péntek, 2020. Október 30.

Hétfőn, október 12-én fertőtlenítésre kerül sor a Polgármesteri Hivatal épületeiben

2020.10.10

Keddtől újra fogadjuk az ügyfeleket

Miután igazolt koronavírusos megbetegedések fordultak elő Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatalának néhány munkatársa között, a vírus terjedésének megfékezése érdekében hétfőn, október 12-én fertőtlenítési akcióra kerül sor az intézmény épületeiben.

Ennek értelmében hétfőn szünetel az ügyfélfogadás a Polgármesteri Hivatal főépületében, a Közpénzügyi Igazgatóságon, a Lakásgazdálkodási és Közterület Foglalási Irodában és a Személyi Nyilvántartó Osztályon. Keddtől újra fogadjuk az ügyfeleket. 

Újra felhívjuk a lakosság figyelmét arra, hogy vegyék komolyan és tartsák be a kötelező előírásokat: távolságtartás más személyekről, a zsúfolt helyek elkerülése, védőmaszk helyes használata és a kezek folyamatos fertőtlenítése. 

Csakis közösen tudjuk megfékezni a vírus terjedését és újra élvezni a megszokott életkörülményeket.

Telefonközpont a koronavírusos személyek részére a családorvossal való kapcsolatfelvétel céljából
2020.10.29

Sepsiszentgyörgy Önkormányzata közösen a Kovászna Megyei Vöröskereszttel telefonközpontot hozott létre azoknak a koronavírussal fertőzött személyeknek, akik valamilyen okból kifolyólag nem tudják felvenni a kapcsolatot a családorvosukkal.

Új alpolgármestere van Sepsiszentgyörgynek
2020.10.28

Az október 28-ra összehívott rendkívüli tanácsülés keretében Sepsiszentgyörgy Helyi Tanácsa megszavazta az új alpolgármesterek kinevezéséről és a szakbizottságok megalakulásáról szóló tervezeteket. 

Idén is igényelhető a fűtéstámogatás
2020.10.28

Az előző évekhez hasonlóan, idén télen is részesülhetnek fűtéstámogatásban az alacsony jövedelemmel rendelkező személyek.

Látogathatók a temetők a halottak napi hétvégén is
2020.10.27

Hétvégén, a halottak napja alkalmából látogatható a köztemető Sepsiszentgyörgyön. Felhívjuk a lakók figyelmét, hogy a temető területén is szükséges betartani az érvényben lévő egészségügyi előírásokat.

Újra külön gyűjtik a papírt
2020.10.27

November elejétől külön konténerbe kerül Sepsiszentgyörgyön a műanyag illetve a papír hulladék.