hu
 
Kedd, 2024. Július 16.

16. Sportnapok – AKTÍV Sepsiszentgyörgy

2024.07.10

Mozgásba hozzuk a várost!

Egy év kihagyás után, 2024. szeptember 20-án újból elrajtol a Sepsiszentgyörgyi Sportnapok. A 16. alkalommal megszervezett, a város minden lakójához szóló sportesemény három napon át lakja be Sepsiszentgyörgy központját és a további helyszíneket. Szeptember 20. és 22. között, az előző évekhez hasonlóan, a Sportnapok közel 100 programja kínál majd betekintést különböző sportágakba és mozgáshoz kapcsolódó társterületekbe, kiemelt témája pedig az aktív, egészséges életmód lesz. 

Az előző kiadások már bebizonyították, hogy a Sportnapok mozgásba hozza a várost, célkitűzése továbbra is a sportolás, a mozgás az egészséges életmód és életforma népszerűsítése. Ugyanakkor lehetőséget teremt szervezetek, klubok bemutatkozására, tevékenységük népszerűsítésére, tagtoborzásra, és nem utolsó sorban egymás megismerésére.  

A Sportnapok az aktív sportoláson túl igazi, felejthetetlen élményt kíván nyújtani minden korosztálynak, alkalmi és hivatásos sportolóknak egyaránt.

Égisze alatt helyet kapnak a hagyományossá vált tudományos-szakmai értekezések és közönségtalálkozók, valamint új programok is színesítik majd a rendezvényt. 

A Sportnapokon részt venni kívánó egyesületek, testnevelő tanárok és sportkedvelők jelentkezését a szervezők 2024. augusztus 1-ig várják. Jelentkezni a következő linken lévő űrlap kitöltésével és beküldésével lehet: https://forms.gle/b1VbbDgN1QqESfjS9

A 16. Sportnapokat Sepsiszentgyörgy Önkormányzata és az Equites Sportegyesület szervezi.  

16. Sportnapok – AKTÍV Sepsiszentgyörgy
2024.07.10

Egy év kihagyás után, 2024. szeptember 20-án újból elrajtol a Sepsiszentgyörgyi Sportnapok.

Idén is népszerű volt a SepsiClassic a közönség körében
2024.07.09

Vasárnap ért véget a másodjára megrendezett komolyzenei fesztivál Sepsiszentgyörgyön.

Június 29-én megnyitja kapuit a Csíki negyedi sportlétesítmény
2024.06.28

A beruházás célja, hogy Sepsiszentgyörgy egyik legnépesebb negyedében is megfelelő minőségű és mennyiségű szabad sportolási és játszási lehetőséget biztosítsanak az ott élő gyerekeknek, fiataloknak, felnőtteknek.

Forgalomkorlátozások péntek este a SEPSI Inst. RUN futóversenyen
2024.06.19

Kérjük a gépjárművezetőket, hogy kövessék a rendőrök és az útvonalon tartózkodó önkéntesek utasításait

Második alkalommal ad otthont komolyzenei fesztiválnak Sepsiszentgyörgy
2024.06.18

A tavaly nagy sikernek örvendő rendezvény után, idén újra sor kerül a SepsiClassic komolyzenei fesztiválra Sepsiszentgyörgyön július 4. és 7. között. A szervezők kiemelt célja, hogy ez alkalommal még inkább bevonják a közönséget, ezért most nagyobb hangsúlyt fektetnek a közösségi programokra, amelyekre a sepsiszentgyörgyi és az idelátogató zenerajongók is bátran bekapcsolódhatnak.