hu
 
Szombat, 2024. Június 15.

2009-09-15: Örkői Roma Közösség Integrált Fejlesztése

2009.09.15 hirdetés

KÖZÉRDEKŰ HIRDETÉS


A Romániai Szociális Fejlesztési Alap( R.Sz.F.A) által visszanemtéritendő finanszirozásban részesülő
SEPSISZENTGYÖRGYI POLGÁRMESTERI HIVATAL, 1918 December 1, 2 szám, Kovászna megye, Irányitó szám 520008,

Az „Örkői Roma Közösség Integrált Fejlesztése“ elnevezésű projekt megvalósitása céljából közbeszerzést szervez javak, munkálatok, és szolgáltatások szerződése céljából, Románia területén belül tevékenykedő szakcégek/szakemberek bevonásával.

A meghirdetendő közbeszerzések:

1.JAVAK: KÖRNYEZETVÉDELMI FELSZERELÉSEK ÉS TARTOZÉKOK, AUDIO-VIDEO ÉS IT FELSZERELÉSEK, SZAK ÉS TANKÖNYVEK, ÚTMUTATÓK, FOLYÓIRATOK, PAPIR FOLYÓANYAGOK, TANFELSZERELÉSEK.

2. MUNKÁLATOK: HULLADÉKBEGYÜJTŐ RAKFELÜLET, BEKÖTŐÚT.

3. SZOLGÁLTATÁSOK: OKTATÁSI PROGRAMOK, ELLENÖRZŐTT MÜSZAKI TERV, ELLENMÉRNŐKI TEVÉKENYSÉG, TÁJÉKOZTATÓ ANYAGOK NYOMTATÁSA.

A használt közbeszerzési eljárások a Romániai Szociális Fejlesztési Alap szabályzatának és feltételeinek alapján, a finanszirozó előirásainak megfelelően történnek.
    Az érdekelt szakcégek/szakemberek benyujthatják részvételi szándéknyilatkozataikat, tartalmazva a kapacitásukról és kompetenciájukról szóló szükséges információkat, TERVEZÉSRE legkésőbb 2009 szeptember 22-ig, MUNKÁLATOKRA 2009 NOVEMBER 30-IG, JAVAKRA 2010 ÁPRILIS 1-IG BEZARÓLAG, a fent emlitett cimre.

    Részvételi feltételkről, határidőkről és egyéb tudnivalókról Tamás Tündénél lehet érdeklődni a 0724-024.491-es telefonszámon.

    Az ajánlattételhez szükséges iratcsomót, mely tartalmazza a részvételhez szükséges infomációkat és adatlapokat, elbirálási kritériumokat, határidőket, az ajánlattevők rendeklezésére bocsátjuk, terepszemlével egybekötve.